To były wspaniałe urodziny!

24 listopada świętowaliśmy nasz jubileusz – Fundacja na rzecz Collegium Polonicum obchodziła 15 lat urodziny!

Podczas części oficjalnej usłyszeliśmy wiele miłych słów i życzeń, wyrazów uznania od gości, którzy licznie przybyli na imprezę Każdy z nich był częścią tego, co przez te wszystkie lata udało się zrealizować fundacji, z każdym przez jakiś czas szliśmy wspólną drogą.

Nasza Fundacja świętowała swoje 15 lat w kręgu przyjaciół. Ten krąg był na tyle duży, że czuliśmy się jak w wielkim oceanie dobrej energii. Dlatego pragniemy Wam wszystkim podziękować za to, że byliście w tym dniu z nami! To jest najlepsze podsumowanie naszych dotychczasowych działań i najwspanialszy prezent jaki mogliśmy od Was otrzymać. Dziękujemy! – podsumowuje Magdalena Tokarska, prezes zarządu fundacji, w imieniu nas wszystkich, całego zespołu.

Zapraszamy do fotorelacji z naszej imprezy. Te obrazy zostaną w nas na długo. A to, co usłyszeliśmy dodaje sił na kolejnych 15 lat.

foto: A. Czerneńko i G.Krućko