Pożyczki na kształcenie – kolejny nabór od 9 września br.

Już 9 września 2024 r. o godzinie 9.00 rozpoczyna się kolejny nabór Pożyczek na Kształcenie. To doskonała okazja, aby zainwestować w swój rozwój i zdobyć nowe umiejętności!

Warto pamiętać, że liczy się kolejność zgłoszeń, a na ten nabór przeznaczono aż 10 milionów złotych.

Dlaczego warto skorzystać z pożyczki na kształcenie?

To wsparcie finansowe do 50 tysięcy złotych. Spłatę pożyczki można rozłożyć na maksymalnie 3 lata, a oprocentowanie wynosi 0%. Dodatkowo oferujemy karencję w spłacie do 6 miesięcy. Środki uzyskane z pożyczki można przeznaczyć na pokrycie kosztów jednego lub kilku szkoleń z dowolnego obszaru wiedzy i kompetencji, a także na sfinansowanie usprawnień związanych z realizowanymi szkoleniami lub kursami (do 15 tysięcy złotych).

Warto jednak pamiętać, że pożyczka nie obejmuje finansowania studiów I, II i III stopnia oraz jednolitych studiów magisterskich.

Dodatkowe atuty pożyczki to możliwość umorzenia części zadłużenia (do 35%) po spełnieniu określonych warunków. Ponadto, oferujemy 10% zniżki za ukończenie kształcenia finansowanego z pożyczki oraz 10% zniżki na finansowanie szkoleń związanych z zieloną gospodarką, cyfrową transformacją, srebrną gospodarką, dostępnością i projektowaniem uniwersalnym. W przypadku trudnej sytuacji materialnej można również skorzystać z 15% zniżki.

Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej https://pozyczkinaksztalcenie.pl/

Ogólnopolska Infolinia projektu: tel. 22 308 14 43, kontakt@pozyczkinaksztalcenie.pl

Zapraszamy również do Punktu Informacyjnego w województwie lubuskim

Fundacja na rzecz Collegium Polonicum