Akademia Dobrej Komunikacji – dodatkowe szkolenie w Zielonej Górze

Działasz w organizacji pozarządowej lub grupie nieformalnej i chcesz dowiedzieć się jak skutecznie prowadzić stronę na Facebooku i wykorzystywać inne social media? Zapraszamy na szkolenie w ramach cyklu Akademia Dobrej Komunikacji 12 grudnia w Zielonej Górze.

O co chodzi?

Akademia Dobrej Komunikacji powstała po to, aby pomóc organizacjom pozarządowym i grupom nieformalnym z całej Polski usprawnić swoją komunikację, działania marketingowe i public relations. W trakcie cyklu szkoleń zwrócimy szczególną uwagę na znaczenie rozwoju komunikacji w Internecie, zaczynając od stron internetowych, przez media społecznościowe, a kończąc na aplikacjach multimedialnych.

Realizatorzy projektu, Przestrzeń from Facebook i Fundacja TechSoup, chcą, aby każda organizacja pozarządowa w Polsce, poznała korzyści z obecności w Internecie, a także nauczyła się prowadzić komunikację w odpowiedzialny i świadomy sposób.

Akademia Dobrej Komunikacji ma zasięg ogólnopolski. Szkolenia są organizowane w każdym województwie przez partnerów projektu. Regionalnym partnerem w woj. lubuskim jest Fundacja na rzecz Collegium Polonicum.

Czego nauczycie się na najbliższym szkoleniu?

• Jak maksymalnie wykorzystać profil na Facebooku?
  • Po co Twojej organizacji konto na Instagramie?
  • Jak zbierać datki przez Facebooka?
  • Jak dobrze postować?
  • Grupy i wydarzenia – kluczowe narzędzia NGO.

Termin, miejsce i zgłoszenia:

Szkolenie skierowane jest do organizacji pozarządowych i grup nieformalnych działających na terenie województwa lubuskiego (decyduje adres rejestracji).

Chcemy zapewnić możliwość udziału jak największej liczbie organizacji i grup, dlatego zapraszamy tylko po jednej osobie z organizacji lub grupy.

Udział w szkoleniu jest bezpłatny, ale wymagana jest wcześniejsza rejestracja!

LINK do rejestracji na szkolenie -> https://2adk-lubuskie-3.evenea.pl/

Szkolenie poprowadzi Adam Szulczewski.

Dodatkowe informacje:

• Każda osoba uczestnicząca otrzyma zaświadczenie o uczestnictwie w szkoleniu
  • W czasie szkolenia zapewnione są przerwy kawowe i obiad
  • Na szkolenie warto przynieść swojego laptopa
  • Masz pytania? Pisz, zadzwoń -> a.szulczewski@fundacjacp.org, tel. 533 316 283.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: Szkolenia