tel. 61 82 96 791 sekretariat@fundacjacp.org
29.11.2019 | Organizacje pozarządowe

10 grudnia zapraszamy na I Krośnieńskie Forum Organizacji Pozarządowych. Spotkanie będzie okazją do wymiany doświadczeń, dyskusji o aktualnych problemach III sektora w gminie Krosno Odrzańskie.

I Krośnieńskie Forum Organizacji Pozarządowych odbędzie się 10 grudnia o godz. 16.00 w Centrum Aktywności Lokalnej Na Poddaszu ul. Piastów 2 (wejście boczne z windą). W ramach spotkania przedstawiona zostanie koncepcja funkcjonowania CAL, omówione zostaną zmiany w funkcjonowaniu specjalisty ds. współpracy z NGO.

Z kolei Fundacja Natura Polska z Żar przedstawi sieć współpracy polskich i niemieckich organizacji pozarządowych na rzecz ochrony klimatu. Nie zabraknie również dyskusji dotyczących rozwoju krośnieńskich organizacji pozarządowych oraz zasad współpracy gminy Krosno Odrzańskie z III sektorem.

Potwierdzenia udziału w forum prosimy wysyłać przesyłać na adres e-mail: calkrosno@fundacjacp.org lub tel. 607 041 779.

Na spotkanie zapraszają: Fundacja na rzecz Collegium Polonicum oraz Burmistrz Krosna Odrzańskiego Marek Cebula.

Do pobrania:

Fundacja na rzecz Collegium Polonicum
ul. Kościuszki 1, 69-100 Słubice
(I piętro budynku biblioteki CP)

Godziny otwarcia: poniedziałek - czwartek 8.00 - 16.00
piątek 8:00 - 15:00