tel. 61 82 96 791 sekretariat@fundacjacp.org
15.01.2018 | Ogłoszenia

Lokalny Punkt Informacyjny Funduszy Europejskich w Gorzowie Wlkp., działający w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Lubuskiego, we współpracy z Departamentem Infrastruktury Społecznej, zaprasza na spotkanie informacyjne dla organizacji pozarządowych, które odbędzie się 23 stycznia 2018 r. w godzinach 13:00 – 16:00 w Słubicach .

O spotkaniu

Podczas spotkania przekazane zostaną informacje dotyczące możliwości wsparcia działań realizowanych przez NGO zarówno ze środków europejskich, jak i krajowych. Omówione zostaną nabory wniosków unijnych planowane w 2018 r., warunki przyznania wsparcia, wskazane zostaną dokumenty, strony internetowe oraz podmioty oferujące unijne dofinansowanie. Przedstawiony zostanie także harmonogram otwartych konkursów ofert planowanych przez Urząd Marszałkowski Województwa Lubuskiego w 2018 r., omówiony zostanie także wzór oferty na realizację zadania publicznego.

Spotkanie odbędzie się 23 stycznia 2018 r. w godzinach 13:00 – 16:00 w Słubicach w siedzibie Starostwa Powiatowego w Słubicach, ul. Józefa Piłsudskiego (sala konferencyjna).

Więcej informacji

Osoby zainteresowane prosimy o wypełnienie formularza poniżej. Na zgłoszenia czekamy do 22 stycznia 2018 r. W przypadku pytań prosimy o kontakt telefoniczny z Lokalnym Punktem Informacyjnym Funduszy Europejskich w Gorzowie Wlkp. pod numerami telefonów: 95 7390 380, 95 7390 386, 95 7390 377, 95 7390 376.

FORMULARZ

Istnieje również możliwość zgłoszenia poprzez formularz elektroniczny za pośrednictwem strony internetowej: http://rpo.lubuskie.pl/-/spotkanie-informacyjne-dla-organizacji-pozarzadowych-w-slubicach

O udziale w spotkaniu decyduje kolejność zgłoszeń. Udział w spotkaniu jest bezpłatny.

Serdecznie zapraszamy!

Fundacja na rzecz Collegium Polonicum
ul. Kościuszki 1, 69-100 Słubice
(I piętro budynku biblioteki CP)