Sektor 3 - inkubator NGO

2717bf64e3

Sektor 3 Słubice to miejsce, w którym każdy, kto działa w organizacji pozarządowej, lub chciałby rozpocząć swoją przygodę z III sektorem, znajdzie odpowiedź na wszystkie pytania, związane z aktywnością obywatelską.

Wspieramy powstawanie, rozwój, doskonalenie się organizacji pozarządowych z terenu powiatu słubickiego. Szkolimy, doradzamy, konsultujemy, zachęcamy do działania, informujemy o konkursach i zmianach w przepisach. Zależy nam, żeby nasze społeczeństwo było aktywne, żeby mieszkańcy, zrzeszeni w organizacjach lub nie, nie bali się brać spraw w swoje ręce.

Udostępniamy salę na spotkania. Oferujemy również organizacjom możliwość skorzystania z: adresu korespondencyjnego, miejsca do przechowywania dokumentów, wypożyczenia sprzętu (rzutnik, ekran, głośniki).

Nasze wsparcie jest bezpłatne.

Biuro Sektora 3 Słubice mieści się w Słubickim Centrum Organizacji Pozarządowych

Ul. Piłsudskiego 3

69-100 Słubice