24 świąteczne prezenty dla Dwumiasta poszukiwane! Zostań gospodarzem jednego z wieczorów w ramach Aktywnego Kalendarza Adwentowego 2015.

logo finalJak co roku, zachęcamy organizacje pozarządowe, instytucje kulturalne i społeczne, jak również przedsiębiorców i osoby prywatne, aby na jeden adwentowy wieczór stali się gospodarzami wyjątkowego spotkania i zaproponowali mieszkańcom Słubic i Frankfurtu nad Odrą aktywności związane ze świętami Bożego Narodzenia w ramach Aktywnego Kalendarza Adwentowego 2015.

Po upływie tego terminu zespół organizacyjny dokona weryfikacji ofert i podejmie decyzję, które z nich wejdą w skład Aktywnego Kalendarza Adwentowego 2015.

Kryteria wyboru jury: oryginalność oferty, możliwość spotkania i wymiany doświadczeń między pokoleniami i narodami, polsko- niemiecki charakter, związek ze świętami Bożego Narodzenia i adwentem.

do pobrania:

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY- plik do druku

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY- plik edytowalny

Aktywny Kalendarz Adwentowy

Od 1 do 24 grudnia instytucje społeczne i kulturalne otwierają swoje drzwi, aby przedstawić się szerszej publiczności, opowiedzieć o swojej pracy oraz zaskoczyć darmową ofertą w nastrojowej adwentowej atmosferze.

Zapraszamy do udziału w przedświątecznej odkrywczej wyprawie do Słubic i Frankfurtu nad Odrą!