Stypendia Pomostowe 2015/2016- rekomendacje

Poniżej prezentujemy listę rankingową osób zakwalifikowanych do rekomendacji w programie Stypendia Pomostowe 2015/2016:

LP Imię i Nazwisko Ilość punktów
1 Agata Jędrzejczyk 282,2
2 Dominika Czapor 249,8

Paulina Mrozek

4 Agata Chorążyk 218,8
 5  Weronika Chrostowska  173,6

W zestawieniu ujęliśmy tylko osoby, którym udzielimy rekomendacji. Osoby te spełniają kryteria ubiegania się o rekomendacje. O rankingu decydowała ilość punktów zdobytych na maturze.

CO DALEJ ?

Teraz wypełnij wniosek o przyznanie stypendium. Formularze online będą aktywne od 1 lipca 2015r. do 17 sierpnia 2015r. do godz. 16:00 - WNIOSEK ONLINE

(GDZIE WPISAĆ REKOMENDACJĘ ? -> w pierwszej części wniosku (pytania formalne)  w  punkcie czwartym wybierz: Słubice - Fundacja na rzecz Collegium Polonicum)

Przed przystąpieniem do składania wniosku on-line zapoznaj się z REGULAMINEM, następnie przygotuj dokumenty, które będą potrzebne do prawidłowego wypełnienia wniosku:

• kserokopię świadectwa dojrzałości,
  • zaświadczenie o przyjęciu na studia,
  • dokumenty potwierdzające źródła i wysokość dochodów Twojej rodziny w czerwcu 2015 r.,
  • dokument potwierdzający otrzymanie rekomendacji organizacji lokalnej (informacja drogą elektroniczną o otrzymanej rekomendacji) - dokument ten znajduje się już w siedzibie Fundacji, ponieważ to Fundacja go wystawia. Kopię dokumentu prześlemy osobom rekomendowanym pocztą, natomiast oryginał wraz z pozostałymi dokumentami dołączymy do wniosku o udzielenie stypendium wysyłanego do Łodzi.

Termin składania wniosku on-line upływa 17 sierpnia 2015r. o godz. 16:00

Wydrukowany z systemu wniosek, należy podpisać i wraz z wyżej wymienionymi dokumentami (oprócz dokumentu potwierdzającego otrzymanie rekomendacji) złożyć w siedzibie organizacji lokalnej, która rekomenduje Ciebie do Programu, w nieprzekraczalnym terminie do 24 sierpnia 2015r. (liczy się data stempla pocztowego). Jeśli powyższe załączniki zostały już dostarczone do Fundacji na etapie starania się o rekomendację, nie ma obowiązku wysyłania ich drugi raz. W takim wypadku należy dostarczyć tylko wydrukowany i podpisany wniosek.

Pytania prosimy kierować do Fundacji na rzecz Collegium Polonicum:

Martyna Szymborska, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.">Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., 95 759 24 44