Crowdfunding bez tajemnic - bezpłatne webinarium dla działaczy społecznych

Fundacja CSR Profit, realizująca projekt „Wsparcie dla współpracy partnerskiej – wiedza, narzędzia, praktyka”, zaprasza działaczy i liderów organizacji pozarządowych oraz wszystkich zainteresowanych na bezpłatne webinarium we wtorek 28.04.2015 o godzinie 16:00.

Tematem seminarium będzie: Crowdfunding czyli finansowanie społecznościowe bez tajemnic

• Co to jest crowdfunding
  • Polskie i zagraniczne platformy crowdfundingowe
  • Przykłady udanych akcji crowdfundingowych
  • Crowdfundig a zbiórki publiczne
  • Wykorzystanie crowdfundingu w działalności społecznej

Jeśli chcesz dowiedzieć się na czym polega crowdfunding i jak wykorzystać go w działalności społecznej, zapraszamy na webinarium!

Prowadzącym spotkanie będzie Adam Szulczewski - działacz społeczny, trener i koordynator projektów w Fundacji na rzecz Collegium Polonicum. Z III sektorem związany od 2007 r. Członek Rady Działalności Pożytku Publicznego Woj. Lubuskiego II kadencji. Absolwent Szkoły Partycypacji Społecznej przy OFOP. Działa na rzecz budowy społeczeństwa obywatelskiego.

Zapraszamy do REJESTRACJI – formularz dostępny jest tutaj: KLIK

Fundacja CSR Profit to zielonogórska organizacja pozarządowa działająca na rzecz wspierania zrównoważonego rozwoju oraz propagowania koncepcji społecznej odpowiedzialności biznesu. Od 2014 roku, fundacja jest członkiem międzynarodowej inicjatywy ONZ Global Compact.