Wioletta Mazurek

WM2W Fundacji pracuje od początku jej powstania. Do czerwca 2006 roku była księgową Fundacji. Obecnie pełni funkcję Specjalisty d\s Personalnych.

W pracy: Na co dzień jestem Specjalistą Prawa Pracy i zagadnień z zakresu Ubezpieczenia Społecznego i Zdrowotnego oraz Podatku Dochodowego od osób fizycznych. Specjalizuję się w dziedzinie analizy finansowej wybranych elementów wykorzystanych w zarządzaniu, a także w obszarze rozliczania projektów europejskich.

O sobie: Ukończyłam Uniwersytet Zielonogórski, kierunek Marketing i Zarządzanie o specjalności Bankowość i Finanse. Jestem audytorem wewnętrznym systemu ISO. Prywatnie - uwielbiam góry, narty, ryzyko, śmiech, dzieci, słodycze, dobre jedzenie, aromat pieczonego ciasta. Napisałam około 900 stron pamiętników pt. ,,Życie nastolatki". Jaka jestem....hm...trochę szalona, skryta. Marzenia - domek na końcu świata, w którym będę mieszkała jak będzie mi tu źle. Moje motto: "Ludzie przeciętni dostosowują się do świata. Ludzie nieprzeciętni dostosowują świat do siebie. Dlatego cały postęp zawdzięczamy tym drugim".